Načrtovanje jedilnikov: Podjetja

Načrtovanje jedilnikov: Podjetja

Prehrana zaposlenih Prehrana na delovnem mestu je pomembna. Za zaposlene z vidika dobrega počutja, ohranjanja in krepitve zdravja, za podjetje pa predvsem z vidika manjšega absentizma zaradi bolniških odsotnosti, višje storilnosti in tudi obvladovanja stroškov. Podjetjem lahko ponudimo celostno prehransko obravnavo zaposlenih. Na podlagi analize sestave telesa in morebitnih aktualnih…

Odkrijte več

Kuhajmo_skupaj

Kuhajmo_skupaj

kuhajmo_skupaj Smo strokovnjaki na področju prehrane in dietoterapije z več kot 25 let kliničnih izkušenj. Klinični dietetiki svetujemo in izobražujemo o prehrani. Poznamo potrebe organizma v vseh življenjskih obdobjih – od nosečnosti, otroštva, odraščanja do starosti in taktrat, ko imate medicinsko predpisano prehrano z omejitvami (npr. brez mleka, jajc, glutena,…

Odkrijte več

Načrtovanje jedilnikov: Vrtci in šole

Načrtovanje jedilnikov: Vrtci in šole

Praktikum jedilnikov zdravega prehranjevanja v vzgojno izobraževalnih ustanovah predvideva; Načrtovani jedilniki morajo vsebovati priporočeno količino energije in hranil za posamezno starostno skupino glede na omenjene smernice. Jedilnike je potrebno načrtovati oziroma pripraviti, če je le mogoče, točno po navodilih (receptih); posamezna dnevna odstopanja od energijskih in zlasti hranilnih priporočil pa…

Odkrijte več